ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ STARLAB

 Το πλανητάριο Κρήτης έρχεται στο σχολείο σας! Με το κινητό πλανητάριο Starlab, μπορούν όλοι οι μαθητές να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός πραγματικού πλανηταρίου. Κάντε ένα μοναδικό ταξίδι στο διάστημα, δείτε τα αστέρια και τους πλανήτες όπως φαίνονται σε σκοτεινό ουρανό, μάθετε για τους μύθους των αστεριών και τις ιστορίες που τα συνδέουν, ανακαλύψτε συναρπαστικούς κόσμους πολύ μακριά από τη Γη!

Ποιός δεν έχει αναρωτηθεί αν υπάρχουν εξωγήινοι και τι συμβαίνει στον ήλιο; Πώς δημιουργήθηκε η Γη μας και τι συμβαίνει πιο ψηλά από εκεί που πετάνε τα αεροπλάνα; Τι συμβαίνει όταν πέφτει ένα αστέρι; Αν ο Άρης είναι όντως κόκκινος και πώς είναι τα δαχτυλίδια του Κρόνου; Ελάτε να φορέσουμε τη στολή του αστροναύτη και να ταξιδέψουμε στο διάστημα. Η εξερεύνηση αρχίζει…

Καλωσήρθατε στο νέο ψηφιακό κόσμο! Ένας νέος τρόπος διδασκαλίας, διαδραστικός, ψυχαγωγικός αλλά και διασκεδαστικός είναι τώρα εφικτός χάρη στο κινητό πλανητάριο Starlab, ένα πλανητάριο το οποίο μπορεί να μεταφερθεί και να στηθεί πολύ γρήγορα στο σχολείο σας.

Με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, οι μαθητές μπορούν τώρα να έρθουν κοντά στο νυχτερινό ουρανό και να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβει, να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του σύμπαντος και τη μοναδικότητα του πλανήτη μας. Θα μάθουν για τις εποχές και το πρόβλημα της φωτορύπανσης. Θα συνδέσουν την ελληνική μυθολογία με τους αστερισμούς και όλα αυτά με τον καλύτερο τρόπο μέσω της διαδραστικής διδασκαλίας με οπτικοακουστικά ερεθίσματα και χωρίς οι μαθητές να χρειαστεί να μετακινηθούν εκτός σχολείου!

Τι είναι το Starlab

Download mp3