ΚΙΝΗΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

 Tο κινητό πλανητάριο αναβαθμίζεται και γίνεται ψηφιακό. Τώρα με τα νέα υπερσύγχρονα συστήματα προβολής, είναι σε θέση να προβάλλει οποιαδήποτε ψηφιακή ταινία θόλου.Οι ταινίες αυτές φτιάχνονται ειδικά για πλανητάρια και προσφέρουν μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία. Προβάλλονται σε όλο τον κόσμο και κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους είναι η προβολή σε ημισφαιρική οθόνη 360 μοιρών, με αποτέλεσμα οι θεατές να περιβάλλονται πλήρως από την ταινία δημιουργώντας μία εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη κινηματογραφική εμπειρία !

νέο ψηφιακό πλανητάριο

Οι ταινίες αυτές δείχνουν τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος, συμβάλλουν στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγουν τους ορίζοντες των θεατών, εμπνέουν και εκπαιδεύουν για όσα μας περιβάλλουν για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν.

Το κινητό ψηφιακό πλανητάριο έρχεται σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο (μουσείο, βιβλιοθήκη, σχολείο, αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου κτλ.) παρέχοντας μία υψηλής ποιότητας, επαγγελματική, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία στο ευρύ κοινό. Μεταφέρεται και στήνεται πολύ γρήγορα (σε κλειστούς χώρους, όπως γυμναστήρια, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, κλπ). Οι ελάχιστες διαστάσεις χώρου που απαιτούνται για το στήσιμο του είναι 6 μ. x 7 μ. και 3 μ. ύψος.

Οι ταινίες που έχουμε επιλέξει είναι υψηλής ποιότητας, καταξιωμένες και παίζονται σε πλανητάρια σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι διδακτικές, ψυχαγωγικές και ειδικά διαμορφωμένες για τις ηλικίες για τις οποίες προορίζονται.

Δείτε τις ταινίες θόλου

Download mp3